DeRhodes Construction

Go Back

 

DeRhodes Construction, Charlotte, NC

The owner wanted a place to play guitars, listen to albums and watch sports events. We reworked a small basement full of mechanical, plumbing and electrical equipment with new structural engineering. Half of the project consisted of reworking the existing space; the other half was implementing the cosmetic, aesthetic and acoustic parts of the remodel. We created a special humidity and temperature controlled environment within a complex order of design, materials and finishes. The result is a functional audiophile playroom or a hybrid man cave that exceeded client expectations, was on schedule and on budget, and used daily.

Comments

Rate this Gallery:

Spell Check

Tim
Chicago, IL
2/24/2016 05:51 AM

  Great work! Love the ceiling and the textured walls. What material was used for the walls?